Industri Warta

Umum ruangan panganan pengawetan cara

2019-08-21
Panganan dadi larang regane nalika sampeyan urip ing njobo. Aja mangan panganan kewan. Amarga sampeyan bakal keluwen. Mangkene sawetara cara umum kanggo nyimpen panganan ing njobo.

1. Selehake panganan ing papan sing dhuwur, kayata karo mbangun menara sing sederhana.

2. Akeh kamping duwe lemari beruang yen bruwang wis ana.

3. Sampeyan uga bisa nggunakake kanola beruang khusus, sing cukup kanggo nyimpen pangan saben minggu kanggo rata-rata hiker.

Kepiye carane njaga panganan ing wit

1. Temokake rong Nomer udakara limang meter. Gantung tali saka cabang wit ing dhuwur limang meter.

2. Ikat siji mburi menyang batang saka wit pisanan lan balingan ujung liyane menyang batang wit nomer loro.

3. Ndandani tas panganan ing tali banjur tarik sekitar 3,5 meter saka lemah.

4. Ikat mburi tali liya menyang batang wit nomer loro kanggo njamin keamanan panganan.

Dadi, apa bruwang kasebut lan carane njaga panganan ing njaba.