FAQ

  • Minangka bahan banyu-repellent biasane ora ngemot sembarang jenis membran saka nutupi kompak, breathability saka bahan iki ing paling kasus luwih saka siji ing bahan anti banyu.

    2021-10-13

  • Polyurethane Coated 4 Way Stretch Spandex Tricot Polyester sing 190+40 GSM - 85% Polyester, 15% Spandex. Kain regangan angin lan anti banyu iki meh padha karo neoprene super tipis kanthi lapisan poliuretan ireng sing alus banget lan lentur sing luar biasa. Spandex regangan poliester 4 arah iki ora bisa ambegan.

    2021-10-13

  • Sawise paket wis garing, sampeyan bisa nyemprotake nganggo semprotan anti banyu, miturut rekomendasi pabrikan. Biasane, sampeyan kudu nglebokake siji utawa rong lapisan semprotan banjur gantung tas nganti garing. Sawise Pack wis garing, sampeyan bisa mbukak liwat lan nggunakake sealer lapisan kanggo tape munggah kabeh lapisan ing kain.

    2021-10-13

  • Bentenipun antarane tahan banyu lan anti banyu muncul saka kain. Bahan sing tahan banyu dirajut kanthi rapet nganti banyu ora bisa liwat. ... A bahan anti banyu, ing tangan liyane, menehi alangi lengkap kanggo banyu.

    2021-10-13

  • Kantong Kering kasedhiya ing pager Watertight kanthi cara diamanake. ... Tinimbang jinis Ziploc mekanisme nutup, tas wis dijamin dening Rolling mudhun utawa asu-kuping ndhuwur ing paling 3 kaping, padha clipping gesper bebarengan. Deleng kirimanku babagan cara sing bener kanggo nutup tas garing ing kene.

    2021-10-13

  • Kain ambegan tahan banyu kalebu lapisan njaba sing diarani "kain rai", biasane digawe saka nilon utawa poliester, lan membran utawa lapisan laminasi, biasane digawe saka ePTFE (Polytetrafluoroethylene sing ditambahi, uga dikenal minangka Teflon) utawa PU (Polyurethane) .

    2021-10-13