• Anti banyu Tas

    Ing ngisor iki yaiku gegayutan babagan Waterproof Bag sing gegandhengan, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan Bag anti banyu

    Sealock Outdoor Gear co., Ltd minangka salah sawijining produsen Bag anti banyu anti China sing misuwur kanthi salah sawijining merek sing misuwur, amarga perusahaan profesional pabrik kita bisa ngasilake Bag anti banyu sing murah kanthi kualitas tinggi. Sugeng tuku diskon lan produk berkualitas saka kita.

    Maca liyane
  • Garing Tas

    Ing ngisor iki babagan gegayutan karo Bag garing, Muga mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Kering Bag

    Sealock Outdoor Gear co., Ltd minangka salah sawijining produsen Bag anti banyu anti China sing misuwur kanthi salah sawijining merek sing misuwur, amarga perusahaan profesional pabrik kita bisa ngasilake Bag anti banyu sing murah kanthi kualitas tinggi. Sugeng tuku diskon lan produk berkualitas saka kita.

    Maca liyane
  • Anti banyu Tas ransel

    Ing ngisor iki yaikuTas barang anti banyuterkait, aku ngarep-arep mbantu sampeyan luwih ngertiTas barang anti banyu
    Sealock Outdoor Gear co., Ltd minangka produsen lan pembekal ransel motor China sing misuwur kanthi salah sawijining merek sing misuwur, amarga perusahaan profesional pabrik kita bisa ngasilake rega ransel motor murah sing murah. Sugeng tuku diskon lan produk berkualitas saka kita.
    Maca liyane
  • Welded Luwih adhem

    Ing ngisor iki ana hubungane karo Welded Cooler, aku kepengin mbantu luwih ngerti Welded Cooler

    Sealock Outdoor Gear co., Ltd minangka salah sawijining produsen Bag anti banyu anti China sing misuwur kanthi salah sawijining merek sing misuwur, amarga perusahaan profesional pabrik kita bisa ngasilake Bag anti banyu sing murah kanthi kualitas tinggi. Sugeng tuku diskon lan produk berkualitas saka kita.

    Maca liyane

Babagan awake dhewe

Shenzhen Sealock Ruangan njaba Kelompok Dibingesi yaiku mantep ingg Shenzhen ingg 2001, kang inggclude Dinggguan Yifulingg Ruangan njaba Roda nganggo grigi CO, LTD lan Huizhou Yifulingg lamingginged pabrik. YiFuLingg fokusgg ing ngembangakegg , manufakturgg lan sadegg anti banyu tas kang kaya ruangan anti banyu tas, alus luwih adhem tas,luwih adhem tas, sepeda anti banyu tas,anti banyu tas ransel , militer anti banyu tas, anti banyu tas ransel lan anti banyu uwal garing tas. Dinggguan Yifulingg Ruangan njaba Roda nganggo grigi Co, Ltd , pabrik yaiku dununge ing Ora. 9-5, Singgbai dalan, Wolingg desa, Zhutang, Fenggang kutha ,Dinggguan Kutha, Guangdingg provinggce, Chingga. kita bengkel wilayah yaiku 7000 Alun-alun meter kang inggclude 2 gedhe frekuensi dhuwur kitaldinggg machingges lan 8 frekuensi dhuwur kitaldinggg machingges lingges lan 61 stlanard kitaldinggg machingges. Kita uga wis inggdependent jahitangg productiing lingge kang inggclude18 automingic komputer jahitangg machingges lan 50 stlanard jahitangg machingges. kita uga wis Lim kaset machingges,heing kitaldinggg machingges,kitabbinggg machingges lan laser nglerenigg machingge. Saiki , kita wis liwat 280 trampil buruh lan nduwe pengalaman manajer lan pembangunan tim.
Maca liyane

KENE PILIH

Kita setya melu alam, menyang lanskap, nantang wates penggemar ruangan dhewe kanggo nyedhiyakake peralatan anti banyu sing anyar, kanggo nyukupi kabutuhan kabeh jinis konsumen ekstensif ruangan konsumen lan pangguna.

Kabar paling anyar