Perusahaan Ringkesan


Shenzhen Sealock Outdoor Group Limited ditetepake ing Shenzhen ing taun 2001, sing kalebu pabrik laminasi Dongguan Yifulong Outdoor Gear CO., LTD lan pabrik laminasi Huizhou Yifulong.

YiFuLong fokus kanggo ngasilake, manufaktur lan adol kantong anti banyu sing kaya tas anti banyu anti ruangan, tas adhem sing luwih alus, tas adhem, kantong anti banyu, tas ransel anti banyu, tas anti banyu anti militer,

tas ransel anti banyu lan banyu garing tas garing.

Dongguan Yifulong Outdoor Gear Co, Ltd, pabrik kasebut ana ing No 9-5, dalan Songbai, desa Wolong, Zhutang, kutha Fenggang, Kutha Dongguan, provinsi Guangdong, China. Wilayah bengkel kita yaiku 7000 meter persegi sing kalebu 2 mesin mesin frekuensi tinggi lan 8 mesin las frekuensi frekuensi lan 61 mesin las standar. Kita uga duwe garis produksi jahitan independen sing kalebu18 mesin jahitan komputer otomatis lan 50 mesin jahitan standar. kita uga duwe mesin pita lem, mesin las panas, mesin web lan mesin pemotong laser. Saiki, kita duwe luwih saka 280 buruh trampil lan manajer sing berpengalaman lan tim pangembangan.


Napa Milih AS? Asas kita duwe lingkungan proklamasi sing stabil, kita uga duwe:

1. Kita bisa nyedhiyani baris produksi khusus kanggo sampeyan.

2. Kita duwe pabrik laminasi TPU, sing bisa nggawe tanggal sampel, uga nyuda rega produksi ing TPU.

3. Kita bisa nggawe conto kanthi tangan ing pambangunan sing ora ana kudu mbukak open ing wiwitan proyek. Bakal ngirit wektu pangembangan lan dhuwit.

4. Kita isih tetep menehi kabecikan lan layanan sing paling apik kanggo sampeyan

5. Kita madeg pabrik liyane ing Vietnam