Perusahaan Warta

Perusahaan Warta - Shenzhen Yi Fu Suwene Perdagangan Pengembangan Co, Ltd
  • Paket Sealock digawe kanggo digunakake ing olahraga ruangan lan lingkungan sing angel kayata nglangi, nglangi, pelayaran, pelayaran, kano, nyilem scuba, mancing, selancar, selancar angin, lelungan sepeda, lelungan motor, grojogan, eksplorasi, gua, eksplorasi energi, militer, ara-ara samun lsp.

    2020-09-21

  • Apa sing menarik babagan shenzhen?Jawaban umum Mariner yaiku: ing kutha sampeyan bisa pindhah menyang jendela donya, lembah sing seneng, ing kono ana pemandangan lan nyenengake, ngetokake dhuwit kanggo tiket, mung ngenteni sampeyan nemokake, ndeleng, kanggo seneng-seneng.

    2020-09-21

  • Sealock minangka produsen tas anti banyu skala gedhe kanthi pengalaman produksi sepuluh taun. Ngasilake macem-macem tas anti banyu, gaya, desain apik, kualitas apik, lan 100% anti banyu. Sealock umume nggunakake bahan TPU lan PVC, zippers anti banyu sing berkualitas tinggi utawa zippers kedap udara, banjur nggunakake voltase frekuensi dhuwur kanggo nggabungake tas anti banyu. Tas anti banyu sing diprodhuksi dening sealock nduweni ciri ora ana pinholes, ora ana lapisan, lan 100% anti banyu.

    2020-09-23

  • Nalika aku lunga menyang arung jeram, aku weruh pelatih nyekel tas ransel anti banyu. Ana kamera ing tas, pangan utawa soko. Sawise zipper anti banyu ditutup, diselehake ing kabin ngarep kayak, lan banjur drifted menyang wilayah sepi saka area banyu putih, lan banjur njupuk kamera saka tas anti banyu kanggo njupuk gambar. kanggo kabeh wong

    2020-09-17

  • "Sile outdoor (Hong Kong) co., LTD." didegaké ing 2001, biyèné dikenal minangka shenzhen yuta sugih produk ruangan gedhe co., LTD., karo "dongguan yuta sugih ruangan produk co., LTD.

    2020-03-13

  • Tindakake stream kadhangkala kudu nglangi ing jero blumbang canyon nyebrang, tas ransel ngetokake iku umum, kanggo nggawe iku ing tas ransel kanggo entuk efek anti banyu, karo tas ransel rainproof tutup ora cukup, supaya milih tas ransel anti banyu apik perlu. .

    2020-03-13