Tali Tas

Umume bahan sing digunakake ing Rope Bag nggunakake kain, kain nilon, kain sing ora ditenun, lsp. Karakteristik saka bahan kasebut dhewe nggawe tas drawstring fleksibel lan trep digunakake, produk kasebut entheng lan gampang digawa, lan tangan krasa alus lan alus. .

Ing wektu sing padha, ing permukaan Rope Bag, macem-macem logo bisa dicithak miturut kabutuhan pelanggan. Ukuran produk bisa disetel miturut spesifikasi produk sing dibungkus, saengga bisa nambah aplikasi lan ekstensif Rope Bag. Amarga bahan sing ramah lingkungan lan awet, Rope Bag wis dadi kantong perlindungan lingkungan.

Sealock Outdoor Gear co., Ltd minangka salah sawijining produsen lan supplier China Rope Bag sing misuwur kanthi salah sawijining merek sing misuwur, amarga perusahaan profesional pabrik kita bisa ngasilake Bag Rope rega murah kanthi kualitas tinggi. Sugeng tuku diskon lan produk berkualitas saka kita.

View as  
 
  • Ruangan njaba tali tas ,used dhuwur lan kwalitase glanheng proses karo tarpauling materi Kualitas njaming. Kita pengabdian awake dhewe menyang ruangan anti banyu roda nganggo grigi tas akeh taun, nutupi palingg utawa eutali lan ingg Amerika pasar. Kita yaiku dikarepake dadi sampeyan suwe tembung mitra ing chinga.

 1 
Sealock yaiku a profesional Tali Tas pabrik lan pabrik ing Chinga. kita pabrik wis kualitas dhuwur Tali Tas kanggo sampeyan kanggo milih. Sugeng rawuh kanggo Grosir lan tuku produk saka kita perusahaan, kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo a dyaikucount.