Perusahaan Warta

Ther Sealock lan Reanson bebarengan napsirake hubungan sing cedhak antarane peralatan snorkeling lan tas anti banyu

2020-09-17

Nalika aku lunga menyang arung jeram, aku weruh pelatih nyekel tas ransel anti banyu. Ana kamera ing tas, pangan utawa liyane. Sawise zipper anti banyu ditutup, diselehake ing kabin ngarep kayak, lan banjur drifted menyang wilayah sepi saka wilayah banyu putih, lan banjur njupuk metu kamera saka tas anti banyu kanggo njupuk gambar for everyone. Banjur, ditemokake yen tas ransel anti banyu minangka peralatan sing penting banget kanggo olahraga banyu, utamane arung jeram banyu putih jarak adoh, arung jeram, arung jeram papan dayung banyu putih lan aktivitas liyane, sing minangka peralatan sing perlu.

Sealock minangka produsen tas anti banyu. Tas anti banyu sing digawe saka bahan TPU lan teknologi rapi, nang tas uga ditutupi film, lan tutuk zipper anti banyu uga proses air-conducting unidirectional, kang bisa diunekake mlebu minangka sistem tambahan kanggo darurat ngluwari. ngambang. Pameran ing situs kasebut sugih banget. .
Nalika banyu putih arung jeram, amarga ombak ombak, sanajan ana rok anti banyu sing nutupi penetasan kayak, kabeh prau mlebu ing banyu nalika ora udan supaya uwal. Ana uga sawetara boat rafting lan boat olahraga banyu sing kepeksa dilebokake ing prau lan dipasang nganggo kabel tetep. Sejatine kabeh proses kudu dibaptis nganggo banyu.
Tas anti banyu bisa gedhe utawa cilik, lan tas anti banyu gedhe bisa nangani aktivitas arung jeram. Sing cilik bisa digunakake ing kolam renang, nanging ing umum, tas anti banyu kanthi kinerja sing apik banget bisa ngidini sampeyan njagong lan santai nalika sampeyan nindakake olahraga banyu.Tas anti banyu cilik, kanthi warna sing beda-beda lan wangun sing prasaja.
Tas ransel anti banyu bisa langsung digawa sawise digawa metu saka kabin prau. Saliyane prau mabur, uga cocok kanggo selancar angin segara. Aku dhewe rumangsa yen tas ransel iki kudu kompeten yen ana wong sing nyabrang selat.
Reanson minangka produsen peralatan snorkeling lan kacamata. Peralatan snorkeling diarani minangka telung harta karun snorkeling (topeng, sirip, snorkel), lan kaca tingal digunakake kanggo macem-macem tujuan. Sepeda gunung mudhun lan sepedha motor lintas negara minangka klompok pangguna kacamata.
Nyilih gambar freediving kanca kanggo nuduhake manawa freediving lan snorkeling mbutuhake sirip lan topeng, nanging freediving ora mbutuhake respirator, lan sirip freediving luwih gedhe tinimbang sirip snorkeling.
Topeng snorkeling Reanson kasedhiya ing gaya lensa dilapisi sing bisa diganti lan gaya biasa. Kacamata salju minangka peralatan penting kanggo ski. Nalika tahan angin, lensa sing dilapisi uga bisa nyuda iritasi mata.
Kacamata ski Reanson, nggunakake lensa Zeiss, desain lapisan ndhuwur. Gumantung saka lapisan lensa, bisa nambah kontras lan nyuda efek cahya.